Pages


1 Aralık 2008 Pazartesi

sanırım çabalar boşuna.. artık kaldığım yerden devam etmeliyim, hayırlısı böyleymiş deyip.. yoksa bu gidişle tez bitsin derken iyice yüzüme gözüme bulaştıracağım..

cuma günü kuzenlerden bir kuzenin doğumgünü için toplanmışken, cumartesi de çatkapı benim hicri doğum günümü kutlamaya gelmişler, ellerinde pastayla.. kızlara "doğum günleri turmesine çıktınız galiba" dedim :) çatkapılar güzel oluyor.. tabi hepten hayatı akışına bırakmamışsan.. hadi hristiyanlara göre değil kendi adetlerimize göre kutlamalar yapalım derken olayı biraz abarttık sanırım.. bir bakmışız hem miladi hem hicri günler kaale alınır olmuş.. ben "nüfus cüzdanımda da doğum günüm şu gün aslında" diyerek olayı biraz daha abartma girişiminde bulundum tabi :) geçiş süreci..

mandalini memlekete uğurladık.. isama gitmek istemedi canım.. inşallah hepp "istanbul"da kalırr :)

-cuma günü annemin hocası bana gelmişti.. geliş o geliş.. sonrası Allah kerim..- bu da böyle birşey..

geçen cumartesi natilius dönüşü salacakta 3 tane kıyıya vurmuş, devrilmiş gemi görmüştük.. haberciler de vardı, ne var ne yok diye yanaştık sahile.. millet önünde fotoğraf falan çekiniyordu, gruplar halinde.. olayı kameraya anlatmaya çalışan gazeteci herhalde 18.5 defa "lodosun etkisiyle batan..." demiştir.. habercilik zor zanaatmış :)

***
ümit ve ümitsizlik içinde gelip gidiyorum.. şimdi telefonla konuştum, inşallah o kitap o kitap değildir!!! yusuf ziya yörükan'ın kitabı yada kitapları.. "mir'ât-ı muhammediyye ve menâkib-i ahmediyye"& "Hazreti Muhammed'in Doğumundan Ölümüne Kadar İslam Tarihi"

3 yorum:

KeLeBeK dedi ki...

isam nedense d-ostlar olma
*yın
ca cekılmıyo ders calısmaya değil de laklaga gıdıyormus gıbı hıssedıyorum cogu zaman kendimi :P

hulofera dedi ki...

aynen ben de :)

mandalina dedi ki...

laklak demeyelim ona, ilmî sohbetler diyelim :P