Pages


18 Mart 2008 Salı

özetle...

cumartesi ve pazar akşamları nasıl mide spazmı geçirmediğime hayret ediyorum.. o kadar çok yedim ki.. tabir caizse çatlayana kadar.. hazırlanan herrşey süperdi..

cumartesi akşamki menü: kumpir, peynirli su böreği, tavuklu körili börek, tavuklu tel şehriyeli salata, elmalı kurabiye, muzlu yaş pasta yapmış z.abla.. hepsi harikaydı..

pazar akşamı ise içli köfte, dalyan köfte, tam kıvamında bir pilav, mercimek çorbası, amerikan salatası, çoban salata, vişne suyuyla birlikte çayın yanında ev yapımı yaş pastadan oluşan bir yemek yedik, muhteşem boğaz manzarası renk renk köprü ışıkları eşliğinde..

Rabbim her iki haneye de bereket ve huzur versin inşAllah..

***
Hayati O. Abiyle çok iyi bir muhabbet kurmuş.. "konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım" dedi.. öyle ki muhsin babasına gelip "yumurcaklar için uyku vakti" deyince saatin 12 ye geldiğini anlamış :))

bizde de muhabbet iyiydi.. eslem de vardı, son gelişmelerinden haberdar olduk, herşey yolundaymış sevindik :) eslem bana çok beğendiğim ördekli sürahiden almış.. bu vesileyle hassaten teşekkürü bir borç bilirim ;) okumuyordur ama olsun, belki bi gün okur :p

***
süper ev hanımı oldum ben.. bugün bir saat içinde evi toparlayıp sildim süpürdüm vee hayatinin annaneleri gelecekti onlar için bişeyler hazırladım, kendimle gurur duydum yani :) e acemi olunca böyle oluyor, en ufak yaptığın iş bile gözünde koccaman oluyor, hihhii :)

***
saat gece ikiye çeyrek var..ve benim bugün olan yarında bir sunumum.. çalıştım mı? "..."

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bende süper ev hanımı oldum yazmıştım bloguma. demek ki bi mddet sonra kendini aşmaya hakkaten başlıyosun. madem aştın artık gelebilirz :)
haftaya cuma diyorum ben. ama haber vermicem :)

hulofera dedi ki...

hmm zihnimde ordan mı kaldı ki :)
ama öyle hissettim ben de, ortak hisler yaşıyoruz ne güzel :))

e gel tabi, bi aksilik olmazsa haftaya cuma diyoruz o zaman, sen yine de haber ver, henüz senin kadar aşamadım bu işleri ben daha ;)

eslem dedi ki...

okudum :) sevindim :) hayırlı günlerde kullan inşlh : )

hulofera dedi ki...

okumana sevindim :)çok teşekkür ettim..tekrar tekrar ;)