Pages


9 Mart 2008 Pazar

istanbul'u seviyorum..

enteresan bir durum bu! sanki şehirler arası uzak mesafeye gitmişiz de dönmemiz zormuş gibi 2 gecedir ailelerde kalıyoruz (bir gece birinde diğer gece diğerinde), altımızda araba olduğu halde.. :-)

***
Allah razı olsun perşembe günü keklik bana eşlik etti, mandalina da sonradan aramıza katıldı.. ikinizi de seviyorum arkadaşlar ;)

***
seni daha çok seviyorum hayati :p
cumartesi akşamüstü kız kulesi civarında hayatiyle birlikte arz-ı endam eyledik.. gün batımı kızıllığı ve sonrasında ışıklistanbul harikaydı.. çekirdek ve sütlü neskafe.. çok uyumlu bi kombinasyon değil ama güzeldi yine de..

***
dün gece erkek kardeşimle skypeden halleştik, yarım saat 45 dkka civarı.. hastalanmış kerata, üzüldüm haliyle.. uzakta olunca insan kendini daha çaresiz hissediyor.. neyse iyiymiş şimdi hamdolsun.. bir sene daha oralarda kalmaya niyetli gibi, annem olmaz diye heyecanlandı önce ama n'apsın :) hayırlısı.. döndükten sonra yüksek için gider belki, nasip..

***
sözümona döneme hızlı giriş yaptım, anlatmak için konu aldım ama saat gecenin onikibuçuğu, doğru düzgün çalışmadım henüz.. can çıkar huy çıkmaz!

4 yorum:

mandalina dedi ki...

o hızlı girişi ben de geçen hafta yaptım. kuruldum masaya, konuyu anlatmaya başladım, 2 cümle söyledim. gerisini hoca anlattı. içi doluymuş meğer :P

halledersin sen de inşaAllah en güzel şekilde ;)

gecenin bi vakti günleri de karıştırmışsın, cumaydı o gün :D
ben de seni meyrâ ;)

reyhan dedi ki...

perşembe kaldım ya sende, kıskandı aklı da perşembeye takıldı haliyle :P
ne güzel aileler halledilmiş, o da ne demekse, pazar da gezilmiş. süper yaf !
ben de seni canımcım ;)

mer dedi ki...

evet çok enteresan. bizde 1 kere yaptık onu. bayram öncesi bi onlarda bi de sorna bizde kaldık. hadi biz uzak sayılırız da. aynı semtte birbirinde kalmak gereksizdi. sonra kurtuldum çok şükür. herkes evinde rahat, evli evine köylü köyüne,home sweet home kullandığım bazı cümlecikler :)

bende seviyorum.. :p

hulofera dedi ki...

mandalinim;
çalıştığım zaman hocaların lafı alıp devam etmeleri en sevmediğim şeydir.. çalışmadığım zaman da konuşmaları için elimden geleni yaparım, sorularımla :))
hallettim Allah'a şükür.. ama yenileri kapıda ve halihazırda..
evet karıştırmışım, sonra da değiştirmeye üşendim :-)

kekliğim;
nasıl kıskandım anlatmama imkan yok :p ya hakkaten orda olmak çok isterdim.. bugünlerinizin kıymetini bilin :-)

mercim;
evet, ben de kullanıyorum bu cümlecikleri :) en çok da kapıdan girerken evim güzel evim'i :))
annem "evceğizim sen bilirsin halceğizim" der uzun zaman sonra eve gelince, bazen de onu kullanıyorum :))

e ben de seviyorum :-D