Pages


7 Mayıs 2008 Çarşamba

iki ileri bir geri.. mehter takımı gibi.

bu pazar yine güzel bir gündü.. fethi paşada koşmaya\yürümeye\spor hareketlerine başladık.. inşallah devamı gelir.. yalnız gelgelelim bir saate yakın yaptığımız hareket sonucu yaktığımız enerjiyi sanırım açık büfe kahvaltıyla fazlasıyla geri almışızdır.. açık büfeden uzak durmalı..

sırnaşık kedileri sevmiyorum.. hatta galiba kedileri pek sevmiyorum.. pazar gecesi çınaraltındaki kedi hiç rahat vermedi yani.. patates kızartması yiyen bir kedi gördüm ilk defa onun sayesinde.. neyse biri onu durdursun!

dün spor ayakkabı arayıp durdum hayatiye.. hediye almak için ama, zevklerimiz uyuşmuyor malesef, alamadım.. hani çok çok beğendiğim bişey bulsaydım alacaktım ama arafta kalan bir hediye olsun da istemedim.. hediye almak zor iş.. bişeyi birine yakıştırıp alırsın, hediyeyi alan kişinin yüzünde beğenmemezlik ifadesi olmaz mı, acaip can sıkan bir şeydir.. moralin alt üst olur, bir daha hediye almak istemesen de bazen elin mahkumdur.. bir kere daha başıma gelmişti.. nezaketen koyduğumuz değiştirme kartıyla arkadaşın hediyeyi değiştirmeye kalkışması ve sonuç olarak tam gönlüne göre bişey bulamayıp değiştirememesine de üzülmüştüm.. bir daha birileri adına toplu hediye almaya da yanaşmadım zaten...

nedeyse bütün gününü bana, yorgunluğu göze alarak benimle dolaşmaya ayıran kekike burdan teşekkür ederim.. hmm bu arada "yorgunluğun adına gezme demişler" dedi mandalin ve son noktayı koymuş oldu böylece :p

dün dikkatsiziliğim yüzünden neredeyse kaza yapıyordum.. Allah korudu.. dün epey yorulduğum için mi bilmem.. aslında bir kaç saat öncesinde annem uyarmıştı bi konuda ve "ne zaman öleceğimiz belli değil" demişti.. ona binaen bir uyarı mıydı Allah'tan nedir.. bi de serçe parmağım kapıya sıkıştı.. nasıl bir acıdır o YaRabbim!!

5 yorum:

mandalina dedi ki...

hayr olsun...
temkinli ve dikkatli ol.
geçmiş olsun.
Allah korusun.

hulofera dedi ki...

saolasın mandalinim..
Allah razı olsun..

eslem dedi ki...

bişi dicem , zevklerimiz uymuyo nasıl bişey ola ki ? erkekler hanımlarının zevkine göre giyinmeli bence :))

reyhan dedi ki...

bizim kedi patlamış mısır, cips, bisküvi de yiyor. dengesiz besleniyorsun diyoruz, dinlemiyor :) geçmiş olsun canım ama sev kedileri ;))

hulofera dedi ki...

eslem; bence de ama nerdee :)

kekik;sizinkine bence artık kedi denmez:)) sevemiyorum nedense ya, tabi yavruları hariç ;)