Pages


8 Mayıs 2008 Perşembe

bir cennet, bir pangasus, 3 de japon

farkettim de balıklarımdan bahsetmeyeli epey olmuş :)
son tahlilde 5 tane kaldılar.. kimi sessiz sedasız, kimi çırpınarak göçtü gitti.. kim mantar hastası oldu, kimi stresten öldü.. zor işmiş balık beslemek, vesselam.. koca akvaryumda barınamadı bizimkiler, bir arkadaşım minicik fanusta 2 buçuk yıl baktı..
mantar hastası olana diğerleri saldırıyordu.. zavallıcık kaçacağım diye uğraşıp dururdu.. niye saldırıyorlar diye düşünürken, diğer balıkların mantarlı balığın üstündeki bakteriler için saldırdıklarını öğrendik, akvaryumcudan.. insan üzülüyor, üzülüyor, elinden bir şey gelmiyor..
şimdi elimizde tek kalan pengasus da bir köşeyi belledi oradan ayrılmıyor bi türlü.. eski akvaryumun altını üstüne getirirdi oysa.. Allah gecinden versin ne diyeyim.. Alışmaya mı başladım, ne!

ek:ne çok hata yapmışım gece gece hızlıca yazacağım derken, sonradan okuyunca farkettim, halbuki başkalarında yanlış yazılmış kelimeler görmek beni hep rahatsız etmiştir :)

3 yorum:

KeLeBeK dedi ki...

balık bakmak usta işi vesselam, ölü ölü veriyor zavallıcıklar, bi sabah bir bakıyorsun içlerinden seçilmiş biri su yüzünden sırtüstü yüzme stilinde yatıyor, benim de çok öldürmüşlüğüm var Allah affetsin,
aynı suda hastalıklı hayvanın olması sakıncalı diil miymiş diğerleri için

mer dedi ki...

biizm kaplumbağalar hala ölmedi. sen çatla :p

hulofera dedi ki...

kelebek;
ya nedense bizim balıklar hiç su üstüne çıkmadılar, ölünce hep dibinden zorla aldık..nedense??

evet sakıncalıymış da biz hasta olduklarını anlayana kadarr bulaştıysa bulaşmıştır artık.. :)
ilaç koymaya çalışıyoruz..

mer;
canım, hemen sevinme, her canlı ölümü tadacaktır :p