Pages


7 Aralık 2014 Pazar

153 beyaz masa acil

hava bugün harikaydı, bahar gibi.. 18-19 dereceyi buldu bi ara hatta.. kahvaltıdan sonra dışarı çıkmak için ben üşensem de ve pazar kalabalıktır her diye pek heveslenmesem de çocuklar adına hadi dedik, niyetlendik.. çoktandır bisiklet sürmeyen z.sare için maltepe sahilindeki yeni yapılan büyük parka gitmeye karar verdik, ikindi sonrası..

tabiiki hava güzel diye heryer trafikliydi.. adım adım 10-15 dk.lık yolu 45 dk.- 1 saat civarında gitmişizdir sanırım..


çok güzel bir park yaptılar Maltepe sahiline, doldurma usûlü.. Avrupa'nın en büyüğü imiş..

yazın gidişlerimizde park tamamlanmadığı için mi bilmiyorum bir ücret yoktu.. bu gidişimizde ispark'lamışlar o parkı da.. e tamam dedik, kartımızı aldık, girdik, dolaştık ama çıkmak ne mümkün.. onlarrca arabanın çıkışı tek bir yerden, bir gişeden olunca.. bekle Allah bekle.. kornalar kornalar.. kimi çimenlerin üstünden kaldırıma geçip atlar, arabaların altının sürtmesi pahasına falan.. eminim pek çok kişi de içinden küfür kıyamet gitmiştir :) zira bir iki arabalık yer gidiyorsun sonra kapat kontağı bekle..

n'apsak n'etsek derken arayalım şikayet edelim dedim.. beyaz masa acil 153ü aradım, şikayetimi ilettim, az biraz ajitasyon da yaptım "çocuklarla kaldık, çıkamıyoruz, kurtarın bizi" gibisinden :D sonra bir 10 dk civarında akmaya başladı trafik birden.. baktık adam sayısı artmış, dışarıda görevliler ücret alıyor ve girişten de arabaları çıkartıyorlar..

demem o ki, bir sıkıntı anında küfretmektense icraate geçmek iyidir.. şunu anladım bir de, beyaz masa ile ilk tecrübemdi, hep duyardık ama bir işe yarayıp yaramadığı konusunda pek fikrim yoktu, yarıyormuş ;)

5 yorum:

mandalina dedi ki...

Ramazan'da sık gitmiştik biz oraya.Etkinlikler vs. güzeldi. Yoğunluk çok oluyor ama dediğin gibi.Aslında o parkin bir kaç giriş çıkışı var. Demek bazen görevliler işgüzarlik yapıyor.İyi etmişsin aramakla.Biz de trafikten muzdariptik bu haftasonu.Bir de yol karıştırmalar falan...

hulofera dedi ki...

bir kaç giriş çıkışı var ama bölüm bölüm, her bölümün bir çıkışı var sanırım.. hafta sonu hava güzelse evde oturmak en mantıklısı :p

Sevcan Ozturk dedi ki...

biz de bimer'e bi şikayette bulunmultuk, hemen ilgilendiler. bi sonuç alınamadı orası ayrı tabi.

hulofera dedi ki...

komşuyla ilgili mesele mi?? onlar mı beceremedi, neden olmadı?? :)

Sevcan Ozturk dedi ki...

hehhe yok komşu diil, bi taksi şikayetinde bulunmuştuk,taksi kaçak çıktı bişey yapamadılar. yani kayıtlı taksiciysen ceza alabilirsin, ama herşey serbest kaçak taksiciysen bu memlekette.