Pages


23 Aralık 2014 Salı

Pazar günü

Soğuk Ellere Sıcak Yürekler Dokunsun Diye Kış Kıyafet Etkinliği vardı Bi Damla Umut sosyal platformunun.. Kirazzade'nin facebook üzerinden daveti ile haberdar olup dahil olduk.. çocukların yaş ve ölçülerini veriyorlar, ona göre mont, bot, atkı-bere-eldiven alınıyor ve görevlilere teslim ediliyor.. pazar günü de bir program sonrası hediyeler sahiplerine veriliyor..


program çocuklara yönelikti tabiiki.. z.sare için vakit gayet keyifli geçti doğrusu.. ilk önce hiçbir oyuna dahil olmadı, utandı, çekindi.. fakat sonlara doğru "bütün çocuklar eğleniyor ama ben eğlenemiyorum" deyince aldığı gazla palyaçonun oyunlarından birine dahil oldu nihayet.. bacakların arasında zıplaya zıplaya balon taşımak onun için zordu, arada kaçırdı-yakaladı ama bunca kalabalığın önünde sahneye çıkmak , kendisi gibi aşırı utangaç biri adına gerçekten büyük bir adım oldu..

bu açılımdan sonra en son kısımda bütün çocuklarla sahneye de çıkıp zpıladı oynadı.. kız çocuğunun utangaç olması iyidir de herşeyin fazlası gibi bunun fazlası da sıkıntı olabiliyor zaman zaman :) onun için de bizim için de.. çünkü kendi kendisini kısıtlıyor bu durum..

ufaklığa gelirsek, minnakı zapt etmek zor oldu baya.. fır fır döndük sayesinde, biraz salonda biraz salon dışında.. tam bir atom karınca, yemek yeme hariciyse bir dakika oturmaz.. gelecekte annesine yardımcı olurken de aynı performansı sergiler umarım :)

1 yorum:

olrc amenie dedi ki...

yahu hepinizin blogu varmış da bi' benim haberim yokmuş. ne iyi yapmış da kamuya açmışım blogu, kimseden haberim olmayacaktı yoksa :)