Pages


23 Kasım 2014 Pazar

taslaklar-1

2008 yılından beri yazmaya başlayıp da tamamlamadan bıraktığım 18 adet yazı mevcutmuş.. bunlar şimdi yayınlansın bari ;)


****

(mart 2008)
genelde haftada bi kaç film alıp izliyoruz.. bazı hafta sonları da sinemaya gidiyoruz. geçen hafta cevahir'de stephen king'in " the mist" öldüren sis'ini izledik. ben beğendim, genelde olumsuz yorumlar yapıldıysa da.. biraz hayal gücüne hitab ediyor yaratıklarıyla falan ama duygusal içerikli bir film aynı zamanda..


ben efsaneyim'i de beğenmiştim ben yine benzer şek...

vay, haftada bir kaç film izlermişiz o zamanlar.. şimdi haftalarca bazen aylarca film izlemediğimiz oluyor..

****

(08.05.2008)
koca yüksek lisans ders dönemi bitiyor, isam'a gitme sayım bir kaç seferden fazla değildir herhalde.. eskiden merakla daha çok giderdim, hey gidi.. bugün gittim sonunda.. aslında ders çalışmak araştırma yapmak için çok uygun ortamı var da, ben de bu üşengeçlik olmasa.. bir üst dönemden bir arkadaşla karşılaştık.. nişanlısı hollanda'da yüksek yapıyormuş...


ne anlatacakmışım merak ettim :)
sonra yumurta kapıya dayanınca gitmek istediğimde de şartlar elvermemişti bu sefer.. neyse bir şekilde bitti gitti aralık 2010 itibariyle, elhamdülillah..


****

(28.08.2008)
sonunda annemleri de, bir bursa dönüşü, pazartesi günü ağırlayabildik..


"şu gün bu gün gelsinler, niye gelmiyorlar, ne zaman gelecekler" diye söylene söylene ben yorulmuştum..

----
pazar günü yuşa tepesine gittik..

yuşa tepesi deyince, aklıma bi şimdi prof. olmuş dinler tarihi hocamız ismail t. bir de üni.nin son günleri sınıfça gittiğimiz gün gelir..


****

(14.11.2008)
bir keresinde okuldan çıktık arkadaşlarla bağlarbaşına yürüyoruz.. istisnasız herkes bana bakıyor.. Allah Allah diyorum, ne var noldu?? ama aklıma da bir şey gelmiyor.. sonra elimi başörütmü düzeltmek için bir attım ki, şapka başımda çıkmışım :))

neydi o günler, şimdi herkes rahatça girip çıkıyor okula.. bunca rahatlığa kavuşmuşken yapılan haksız eleştirilere çok üzülüyorum..

3 yorum:

Ali Kahya dedi ki...

bu fikir güzelmiş. toplu temizlik yerine :) ben de baktım, benim 58 taslak yazım (belki bir kısmı başlıktır) varmış.

Gelin Ayşe dedi ki...

:))) hic aklima gelmemisti bakmak. Cok iyi fikir bencedeee. Guzeldi.

hulofera dedi ki...

benimkiler hep girizgahta kalmış, çok bir şey ifade etmiyor ama yine de hatıra kabilinden paylaşmak istedim :) 58 tane taslak da baya çokmuş, önemli mevzulara değinen bir blogunuz olduğuna göre onlar da gün ışığına çıkmalı derim ;) @alikahya

bak bakalım sen de paylaş, bekleriz ;) @gelinayşe