Pages


8 Kasım 2008 Cumartesi

arz-ı fikriyyat


mandalin sahibinden özel davet aldığını bildirince, ben de mandalinin özel davetiyle bugün yolumuzu züleyha sarı yani "hepatit ze"nin fotoğraf sergisinden geçirmeye karar verip düştük yollara.. üsküdarda buluşup istiklaldeki bsf akdemiye gittik.. hepatit ze'de oradaydı.. bir kısmını flikrdan aşina olduğumuz fotoğrafların basılmış halinin daha etkileyici göründüğünü söylemeliyim.. benim favorim ise linkte saklı..

fotoğraflarda "ân"ı yakalmanın önemli olduğunu düşünüyorum.. tamam güzel çekmek de önemli elbette ama fotoğrafın bir orjinalitesi olmalı bence.. milyonlarca gün batımı fotoğrafı vardır, hepsi birbirinden güzel ve etkileyicidir fakat sürekli rastlanıp fotoğraflanabilecek şeylerden.. birgün bir sergi açsaydım bu konu üzerine olmasını isterdim.. tıpkı bu fotoğraf gibi..

mandalinle dönüş yolunda bu konuyu konuştuk.. O'na göre fotoğrafa verilen başlık da fotoğrafı anlamlandırması bakımından çok önemli.. haklı tabi :))

3 yorum:

mandalina dedi ki...

pes diyorum efenim :)
kendinin en güzel fotonu koy,
benim garip gureba bir fotomu koy.
eşit şartlarda yarışmıyoruz :P

hulofera dedi ki...

kendine haksızlık etme mandalinn.. :)

Adsız dedi ki...

bence sen de yapabilirsin aynı bundan. süper fotoğrafların var. çıkart fotoğraflarını fotoğrafçı da ( tanıdığın varsa daha iyi tabi) evine assan bile olur, sonra biz gelp görelim.. alsana sergi. süper olur.