Pages


9 Nisan 2008 Çarşamba

ekosistem

kötü bir akşamdı dün.. önce insanı erkeklerden soğutacak kadar vahşice çekilmiş bir film izledim, yani tamamlayamadım yarıda kestim.. beyazperdede filme 4.1 puan vermişler..
sonra iki melek balığımız birden ölmüş.. anlamadık neden.. akvuryumun dibinde otların arkasına saklanıp ölmüşler.. incecik balıklar, almak çok zahmetli oldu.. neyse..
sonra benim filmden kaçtığım sırada akvaryumun yanında oturmuş oyalanırken, bir balığımızın intiharına şahit oldum.. akvaryumdan atladı dışarı.. ölmeden yakalayıp attık içine ama kuyruğu kanlanmış.. umarım yaşamaya devam eder..
sabah da bir diğer, çok sevdiğim alaca bir japon vardı, onun öldüğünü gördüm.. çok mu kalabalık oldu akvaryum.. neden böyle oluyor anlamadım.. bi de balık dediğin ölünce suyun üstüne çıkar niye bunlar dibe çöktüler ki.. sanırım çok karışık bi akvaryum oluşturduk.. bir arada yaşayamıyorlar.. bakalım diğerleri ne kadar dayanabilecek...

milletin bebeğiyle yaşadıklarını yazdıkları bloga çevirdim ben de burayı.. blogbalık oldu burası..

iki gündür iki sınavım vardı.. geçti gittiler de haftaya pzts. üç tane birden olacak, arka arkaya.. şimdiden gönlüm yorulmuş hissediyorum.. çalışsam bu kadar gönül yorgunluğu yerine ancak kafa yorgunluğu çekerim herhalde..
babamın sesi kulaklarımda: " çalış yavrum çalışş.."

dün ferahfezanın gecikmiş doğum günü için 6 samimi arkadaş bir aradaydık.. ve 7. olarak bir hocamız da katılıp bir türlü ayrılmak bilmeyince bi katakulleyle okuldan ayrıldık ama umarım hocayı üzmemişdir, söylediklerimizi duyurarak :) klasik mekan olimpiada etrafa mısır saçıp çay içtik.. sahibi arkamızdan epey söylenmiş olsa gerek..

3 yorum:

eslem dedi ki...

bence siz o balıkları birine hediye edin :)
Başınız sağolsun bi de :p

reyhan dedi ki...

kalan sağlar sizindir :p hayvancağızlara canlarını hediye edin, akvaryumu da eslem hediye edin bence de :))
Allah yardımcınız olsun sınavlarda da ..

hulofera dedi ki...

balıklarımı kimmselere yar etmem :)

teşekkür ederim eslemcim, dostlar sağolsun ;)

eyvallah kekikim, Aro :)