Pages


10 Temmuz 2008 Perşembe

haziranın 21'inde flickrdan cemiyet-i nisa grubumuzun bazı kızlarıyla fethipaşa'da güzel bir buluşma gerçekleştirdik.. malesef ben biraz geç kalsam da katıldığım kısmı çok keyifliydi.. fotoğraflarından karakter analizi yaptığın yada en azından bir şekilde algıladığın insanların canlısını görmek çok farklı.. kimi beklemediğin kadar konuşkan ve hareketli, kimi gösterdiğinin aksine çok sakin ve sessiz.. bu dünya hakikaten sanal dünya.. hasıl-ı kelamda ise şunu söyleyebilirim ki: gözlemlediğim kadarıyla hepsi birbirinden iyi kızlar.. önce fethipaşa'da oturduktan sonra mavi-yeşil'e geçtik yürüyerek...

temmuzun 3'ünde de bizim ilahiyat grubunu ağırladım tepeören'de.. geliş-dönüşler biraz zahmetli olsa da yine çok çok eğlenceli bir gündü.. kızları sultanbeyli son durağa önde bekçi arkada ben almaya gittik, çok komikti :) hanımlar buranın dağ başına benzediği konusunda hem fikir oldular benimle.. kuş uçar ama kervan geçmez bir yerde evimiz.. bahçenin etrafında manda sürüsü otlarken bir taraftan da ekinler biçilir falan..
esra kardeşini de getirdi gelirken. sağolsun şeyma hazırlıklıymış da bizim kızların aldıkları toplu karar sonucu havuza girmeme inadının kırılmasında yardımcı oldu :) Allah razı olsun mandalinim gelirken salatayla-kurabiye getirmiş.. burdan tekrar teşekkürlerimi sunmak isterim kendisine..

bitmezz...

2 yorum:

eslem dedi ki...

ayy çatlatırsın meraktan adamı arkası yarın diziler gibi oldu . heyecanla bekliyoruz yahu :p

mandalina dedi ki...

lafı olmaz meyrâm...,
sen sağol
bizi ağırladın ettin nazımızı çektin o kadar :)