Pages


16 Temmuz 2008 Çarşamba

asıl yazmak istediğim burda değil.. puff!

adıyaman yolu duman vay vay yavrucağım
tay tay yavrucağım.. dön gel dayanamam
gözlerin nereye bakar gör gör yavrucağım
sana neler alacağım.. dön gel dayanamam...

***

şu 10 gün kadar yoğun günler sanırım evlendiğim süreç içinde yaşanmıştır, en fazla..

cumartesi günü hayatinin bir asker arkadaşının düğününe gittik önce. düğün, sultan murat mesire yerindeydi. ümraniyenin ortasında, ara sokaklarda, öyle kocaman bir piknik alanı olabileceği aklıma gelmezdi. ilahili, ezgili, türkülü, mehterli bir açık hava düğünü oldu. düğünde başka bir asker arkadaşının hanımıyla da tanıştım. esasında tanışmışız bizim düğünde ama simasını tabiiki hatırlayamadım.. gelgelelim kız düğünde senin çapraz masandaydık bir arkadaşla ve seni çok süzmüştük deyince, yüzünü hatırlayamasam da öyle iki kişi olduğunu çok net hatırladım elbette :)

düğünden sonra ben, soluğu özlemin sözünde aldım.. saat 11 falandı sanırım.. bir yarım saat- 45 dkka kadar da oraya tanıklık etmiş bulundum Allah'a şükür.. kekik hariç diğer kızlar da oradaydı ve ben de o anı kaçıramazdım elbette :) sonrasında mandalini evine bırakıp, çamlıcaya çıktık.. eve girdiğimizde saat 2 civarıydı..

esranın dünkü kına ve bugünkü nikah detayları, pazar günkü sakarya çıkarmamız ise daha anlatlacaklar arasında, eskilerle birlikte.. ne çok şey birikti.. arkası yarın, ama bugün olan yarında.. :)

1 yorum:

mandalina dedi ki...

hehe :) ne güzel telaşeler
ne güzel birliktelikler...