Pages


3 Ağustos 2009 Pazartesi

biz ve cübbeli...

çok şükür annemler sağ selamet geldi.. çokk güzel bir gezi olmuş, bol maceralı :) Allah'a şükür sınırlarda bir problem yaşanmamış.. gideceklerini duyan herkes, sınırlardan geçmenin zorluğundan bahsedip duruyordu, çünkü..



babam şimdiden seneye için de "mısır seyehati" mi yapsak, diye düşünmeye başlamış bile :))

keşkee bize de nasip olsa.. (inşallah)

bu aralar keyfim tıkırında hamdolsun.. bir yaramazlık yok..

annemleri karşıladık..

bu hafta sonu bursa planımız var..

sonrakisinde belki bandırma..

teyzemler gelmiş Almanya'dan..

hafta içi arkadaşlarımı ağırlayacakmışım..

reyhanım da gelmiş memleketinden.. ;)

veee en güzeli hocayla görüşüp tezimi şekillendirmişim..



ee daha ne olsun.. sağlık olsun :)



antrparantez: "evet sağlık da olsun inşallah..."



***

dün gece teketek'te cübbeli ahmet hocayı izledik.. yer yer çok esprili komik muhabbetler oldu.. özellikle "çek şeytana" kısmında çok güldüm :)



bu fatih altaylı'da da hiç izan yok hakikaten.. arada öyle laflar etti ki anlamak mümkün değil.. misal hoca cennetteki bir durumdan bahsediyor, altaylı "ama bu insan haklarına" aykırı diye bir çıkış yapıyor.. yafu cennette kime göre hangi insan hakkından söz ediyorsun :))

bugün erenköy sağlık ocağında beklerken kadının biri "yüzmek de sünnetmiş, bilmiyordum." deyince akşamki programdan bahsettiklerini anladım.. hemmen radarları açtım tabi :) erenköy zihniyetindekilerin ne düşündüklerini merak ettim çünkü.. "kesinlikle çok zeki biri.. çok da şeker biriymiş yaa, öyle bilmiyordum ben" dedi sonra da :) devam ettiler ama anlamadım sonrasını.. akşamki programda geçen programın kendileri hakkındaki ön yargıları kırdığından bahsediyordu, cübbeli hoca'da.. nisbeten de olsa doğruymuş demekki..

buyrun programın başlangıcına:



devamı içinse burdan buyrun..

3 yorum:

Devirdaim dedi ki...

yazi seklin hincal uluc'la ahmet hakan karisimi olmus :) aynen boyle http://zaman.com.tr/yazar.do?yazino=867134

:))

Ahmet hoca kisminda katiliyorum sana, guzel sohbet oldu genelde..

hulofera dedi ki...

hıncal uluç hiç okumam, ahmet hakanı da haber sitelerinde öne çıkmış-bahis olmuş bir yazısı varsa ayda yılda bir okurum amma velakin ahmet turan alkan'ın yazılarındaki ifade gücünü çokk beğenirim :) esas yol türküleri kitabını okuyunca bu kanıya varmıştım..

son tahlilde, a.t.alkan'a katılıyorum.. bu tarz yazılar daha rahat okunuyor.. desene ben de bir köşe kapsam çok okunan bir yazar olabileceğim, yaşasın :p

bu arada bu kadar boşluğu bilinçli bırakmamıştım, video-yada resim yükleyince anormal-gereksiz boşluklar bırakıyor blog, nedense.. ben de düzeltmek için uğraşmadım hepsi bu ;)

Adsız dedi ki...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....